čtvrtek 12. prosince 2013

   Od poslední rodičovské schůzky, která proběhla minulý týden, mi leží v hlavě jedna věc. Odcházela jsem z ní s pocitem, že svět začal fungovat podle toho, jak já si vymyslím :) Paní učitelka mezi řečí zmínila, že přestala dětem psát čárky za zapomínání. A přímo ke mně pronesla poznámku o tom, že má k dispozici zásobu pravítek pro ty, co zapomenou! Přesně o tomhle jsem se tu nedávno zmiňovala, když jsem si stěžovala na to, jak některé věci ve škole fungují. A neuběhl ani měsíc a věci se samy začaly měnit! Sem tam mi během týdne přišlo na mysl, že paní učitelka narazila na můj blog a změny provedla záměrně. Ale paní učitelka přece nemá jak na můj blog narazit. Až dnes jsem na to přišla! Objevila jsem tu cestu, kterou sem paní učitelka mohla zabloudit :)
   Pokud je to opravdu tak, tak vás moc zdravím, paní učitelko, a děkuji za velmi vstřícný přístup :)
   A pokud to tak není, tak to taky vůbec není špatné. Konečně se mi vyplnil můj dávný dětský sen a  mám kouzelné sluchátko! Budete ho chtít  taky půjčit? :)

   Loučím se obrázkem z knížky Edwarda Leara Alphabet of Nonsense. Nijak nesouvisí s tím, co jsem psala. Taky vás v podobných knížkách vždycky nejdřív zajímá, jak se autor vypořádal s málo používanými písmeny? Krásný večer :)



7 komentářů:

  1. To jsou dobré zprávy, ať se daří i nadále. Odkaz na Váš blog se mi jednou přistál na FB prostřednictvím stránek Putování s dětskou duší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Putování s dětskou duší je moje spřízněná duše :) Myslím, že do školy se link na můj blog dostal přes fler, kam taky odkaz na blog občas dám. Violka se trochu pochlubila mým profilem na fleru, jak mi nedávno oznámila... Krásný den, milá Marvael :)

      Vymazat
    2. ..to je zvláštní, jak se věci propojují, lidé neznámí se vlastně znají... tak děkuji, krásné Putování i Vám, Marvael :-)

      Vymazat
  2. Sluchátko netřeba zapůjčovat. :) Stačí jen použít správně své vlastní Srdce ♥ a to zároveň za nikoho nikdo jiný nezvládne ...

    Nádherné Vánoce plné Poselství Lásky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marrtino, děkuji :) Krásné Vánoce i vám u vás doma :)

      Vymazat