čtvrtek 20. března 2014

   Pobíhám po domě a balím věci na "velký vánoční výlet" (tak u nás doma říkáme každé zajímavé akci - znalci poznají, že jde o citát z Maxipsa Fíka). A hlavou se mi honí příběhy, které jsem teď celé dny poslouchala u šití. Chystala jsem věci na jarní Dyzajn márket a poslouchala jsem z archivu stanice Vltava spousty starých dílů svého nejoblíbenějšího vltavského pořadu Osudy. Pokud byste si chtěli nějaký poslechnout (k manuální práci je to ideální doprovod), doporučuji třeba vyprávění Violy Fischerové, Daisy Mrázkové, Jiřího Grygara, Petra Koláře, Pavly Jazairiové, Otmara Olivy (toho můžete slyšet přímo tento týden) a mnoha dalších.
   Na Dyzajn márketu budeme tentokrát čtyři v jednom stánku. Helísek, Makča, mari.bou a já. Nemůžu se dočkat, myslím, že to bude nádherný den :) Přijďte se za námi podívat v sobotu 22. března na piazzetu před Národní divadlo :)

    Přikládám fotky svých oblíbených kousků od Makči, Helíska a mari.bou :)

 




   A tohle tentokrát chystám já











4 komentáře:

  1. jé, my se určitě chystáme:)hlavně chci vzít Toníka na buchty a loutky, vřele doporučuju!...jsem zvědavá:)vypadá to krásně!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně nachystáno, nakonec to nezvládnu přijet.Už jsem se těšila, jak Vás pozdravím a nakoupím. Hezky si to spolu užijte.Osudy také ráda k šití a k vaření a k žehlení.

    OdpovědětVymazat
  3. nádhera, nádhera, kapsička na trhy i jinam dokonalá, jen si široký pás sunu co nejvíce na záda...ideál pro věčně nastydlá záda=).....děkuji za potkání...

    OdpovědětVymazat
  4. dekuju za tip na violu fischerovou, mam moc rada jeji pohadky:-)
    krasny den
    demantykapradi

    OdpovědětVymazat